Privéles fotograferen met je Canon DSLR

Privecursus op maat, voor al je specifieke vragen en wensen.Als je bijzondere fotografiewensen hebt, meteen goed wilt beginnen, of al verder bent met fotografie en eigenlijk de puntjes op de i wilt zetten, of je nieuwe camera snel wilt leren doorgronden dan is priveles een uitstekende manier om dat doel zeer snel te bereiken!

Alle onderwerpen kunnen bij privélessen worden behandeld en afgestemd worden op datgene wat je al weet, of juist niet weet en graag wilt leren. Dit kan aan de hand van een intakegesprek worden vastgesteld. Ook kun je tijdens de privécursus gebruik maken van onze studiofaciliteit.

Bedrijfscursus op maat.Ook bedrijfscursus, bijv. voor een makelaar, schade-experts, productmanagers die de product-fotografie moeten uitvoeren of aansturen, medische fotografen of office managers die pakkende foto's voor powerpoint presentaties moeten maken, medewerker-foto's of de foto's voor de website moeten verzorgen hebben wij volop mogelijkheden!

Hoe gaan we je fotografie-wensen vervullen?In de cursus behandelen we alle aspecten waar je belangstelling naar uitgaat met individuele aandacht. Uiteraard heb je je eigen camera, lenzen en accessoires bij je! Naast de uitleg en hands-on tijdens de cursus, doen we ook praktijkoefeningen in onze fotostudio om je bepaalde technieken goed duidelijk te maken en zelf te laten ervaren. Het aantal lessen bepalen we samen. Ook een periode eerst fotograferen en dan nog eens terugkomen om de foto's te bespreken en de techniek verder te fine-tunen doen we regelmatig.

Tijden en cursusduur.Bij privélessen is de duur afhankelijk van de wensen en evt. uitkomst van een intaketoetsing. De cursustijd kan in goed overleg met jouw, en onze agenda gunstig worden ingepland naast werk of privézaken!

Locatie en apparatuur.De training wordt verzorgd in onze leslokalen en fotostudio in Nijverdal. Uiteraard heb je een eigen werktafel in onze theorieruimte en kunnen we ook voor je eigen opdracht onze fotostudio, flitsinstallatie en eventueel onze professionele Nikon lenzen gebruiken. Je dient wel je eigen camera, lens of lenzen en accessoires mee te nemen en steeds te komen met een goed opgeladen accu/batterij en voldoende ruimte op je geheugenkaart. De cursus is geschikt voor elk type Canon spiegelreflexcamera. Op de cursus kun je ook het nodige zien en leren over specialistische fotografiezaken; zoals statieven, reflectieschermen, en foto- en studioaccessoires. Ook kunnen studioflitsers, studio-setup voor productfotografie, modellen of portretten of andere zaken aan de orde komen.

Kosten.De kosten voor de complete cursus zijn geheel afhankelijk van het aantal benodigde lessen en gewenste leerdoel. Bedrijven krijgen uiteraard een BTW factuur zodat de kosten kunnen worden overgemaakt per bank en zakelijk kunnen worden geboekt. Hierbij is altijd inbegrepen: koffie / thee / versnaperingen zeer uitgebreid cursusboek, volledig in kleur gedrukt, in fraaie ringband, schrijfgerei, een  snelle USB Flash drive met daarop mappen voor je foto-opdrachten, viewersoftware, Exif software en nog andere nuttige informatie. fotografie-praktijkopdrachtbladen en ca. 100 theorievragen. Fraaie geplastificeerde naslag/tipskaart en certificaat na afloop.

Haal eruit wat je wilt!


Je zult het vast en zeker geweldig vinden nu eindelijk dàtgene met je Nikon apparatuur te kunnen doen waar je op gehoopt had! Wij zullen je leren denken als een fotograaf. Van jou verwachten we alleen enthousiasme tijdens de cursus en goede inzet bij de foto-opdrachten!

Lees HIER wat anderen vonden die al een cursus hebben gedaan!Heb je nog vragen over deze geweldige, en praktijkgerichte cursus? Dan horen wij het natuurlijk graag.

Tel. (0548) 62 08 87
Email: info@canoncursus.nlCanon logo's en beeldmerken zijn geregistreerd als handelsmerk van Canon Alle logo's, merknamen en overige materialen zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.