Fotografiecursus gevorderd

Als je onze fotografiecursus hebt gedaan, vind je het wellicht leuk om na enige tijd zelf geoefend te hebben weer nieuwe zaken bij te leren. In dat geval is de gevorderden cursus echt iets voor jou!

Wat gaan we doen?


Zoals je na de basiscursus weet is het werken en spelen met licht zeer belangrijk om tot de mooiste foto's te komen. Licht binnen en buiten in de breedste zin van het woord komt dus beslist ruimschoots aan de orde.

Ook het met simpele middelen opzetten van een kleine fotostudio-setup met grootse mogelijkheden en keuze voor verschillende lichtbronnen, van een simpel raam in de gevel tot studioflitsers wordt toegelicht en besproken met alle voor- en nadelen van het gebruiken van bepaalde soorten licht voor je foto's

Kinderen, mensen en dieren.
Veel fotografen vinden het erg leuk om kinderen, mensen en dieren te fotograferen. Daarom zal volop aandacht aan deze soort fotografie worden besteed. Ook het opzetten van lichtplan en mooie setting van je fotoshoots en voorbereiding hiervan verdient natuurlijk veel aandacht en dit wordt dan ook in de praktijk in onze fotostudio met leuke cases geoefend.

Extra cameratechnieken.
Uiteraard komen er ook weer enkele extra instelmogelijkheden met je camera aan de orde, en manieren om het resultaat achteraf beter te kunnen beïnvloeden, waardoor je nog meer invloed krijgt op de te behalen resultaten.

Benodigde voorkennis.


Om aan deze cursus te kunnen deelnemen moeten de basistechnieken van handmatige instelling van je camera goed bekend zijn. We geven geen "cursus in een cursus" dus tijdens deze cursus gaan we niet uitleggen waar diafragma voor dient, en hoe je het moet instellen, wat bokeh of meetrekken is en hoe je dit doet, welke brandpuntafstand van je lens welk resultaat geeft enz. Dit dient reeds bekend te zijn!

Iedereen die onze fotografiecursus heeft gedaan, heeft ruim voldoende kennis om aan deze cursus te kunnen deelnemen!

Inschrijven.


Je kunt je inschrijven door via onze contactpagina even een mail te sturen met je gegevens en aan welke cursus je wilt deelnemen.


Bel of mail ons gerust geheel vrijblijvend voor informatie!

Tel. (0548) 62 08 87

Email: info@canoncursus.nlCanon logo's en beeldmerken zijn geregistreerd als handelsmerk van Canon Alle logo's, merknamen en overige materialen zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.