Canon logo's en beeldmerken zijn geregistreerd als handelsmerk van Canon Alle logo's, merknamen en overige materialen zijn en blijven eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Haal alles uit je Canon en je lenzen!

Écht aan de slag met je Canon spiegelreflexcamera...


Als je een kostbare spiegelreflexcamera en evt. de nodige lenzen hebt gekocht moet je deze natuurlijk niet op automatisch laten staan. Je haalt er dan totaal niet uit wat erin zit.
Je wilt natuurlijk mooiere en vooral betere foto's maken met je nieuwe aanwinst, en dat kan natuurlijk ook!

Maar je zult daarvoor wèl ERVARING en KENNIS moeten opdoen om fijn en onbezorgd van je Nikon spiegelreflex camera te kunen genieten.

Dat is helemaal niet erg, want fotograferen is een práchtige hobby! Je zult merken dat je bij ons leert om te denken als een fotograaf en zo leert om veel pakkender foto's te maken van alles waar je hart naar uitgaat.

Maar daarnaast ook leert wanneer je welke instelling nu moet maken om nu juist dié foto te krijgen die je zo graag wilt.

Kijk gewoon de reacties van  onze klanten even door en dan zul je zien dat jouw wensen echt niet uniek zijn, en dat zij blij zijn dat ze de stap gezet hebben, en nu véél meer uit hun investering en fotografiehobby kunnen halen! Ook hebben meerdere van onze klanten de stap gezet naar een eigen bedrijf in de fotografie.

Uitsluitend privé coaching...


I.v.m. andere lopende projecten en werkzaamheden kunnen wij geen groepscursussen meer verzorgen.

Privé coaching kan ook "op afstand". We bestuderen vooraf uw opdracht foto's en bespreken deze dan samen telefonisch terwijl we via onze Teamviewer-account meekijken op uw PC.  Uiteraard krijgt u ons fraai les en opdracht / oefenmateriaal toegezonden. U kunt de tijd die u nodig heeft voor de opdrachten zelf bepalen, zo kan het fotograferen prima worden gecombineerd met een drukke carrière of met langere reizen.

Nadat u de opdrachten gereed hebt komt er dus een sessie waarin we de geselecteerde foto's expliciet doornemen en u coachen op elk detail, van optimale camera-instelling en tips, tot de manier waarop de foto is gemaakt, hoe er "gekeken" is en uiteraard ook veel aandacht voor het juiste gebruik van LENZEN.

Een dagcursus werkt gewoon niet...De hoeveelheid informatie die je nodig hebt is echt te groot om op één dagcursus op te kunnen nemen, laat staan ook echt daarna in de praktijk te kunnen blijven gebruiken.
Het gebrek aan professionele terugkoppeling over uw foto's en vooruitgang is de 2e reden waarom deze trajecten niet de juiste vruchten afwerpen.

Daarom deden wij het jarenlang op deze, gebleken succesvolle manier; verspreid over vele weken, foto-opdrachten uitvoeren, beoordelen, gericht bijleren en coachen!

Wat komt aan de orde en welke onderwerpen kunt u aankaarten?O  Veel praktische technieken en tips om je fotocomposities te verbeteren.

O  Weg met de automatische functies, denk als een fotograaf; beslis zelf!

O  Welke camerafuncties zijn belangrijk en welke niet.

O  Foto’s en sterke communicatie naar de kijker.

O  Slimme cameratechnieken voor iedere dag.

O  Welke instelling maak ik op mijn camera voor welke foto’s?

O  Handig ezelsbruggetje om een snelle check te doen op mijn camera-instellingen.

O  Hoe haal ik alles uit diafragma en sluitertijd, hoe benut ik dit optimaal in mijn foto’s?

O  Echte eye-openers over lenzen, tips voor aanschaf van lens of filters.

O  Het enorme belang van het perfect beheersen van je AF AutoFocus systeem.

O  Het optimaal werken met de witbalans van mijn camera.

O  Tips en technieken met afdruksnelheid.

O  Lichtmeetmethode, wat heeft de camera te bieden en wat gebruik ik waarvoor.

O  Hoe kun je zorgen voor een mooie Bokeh in je foto’s en wat is dat precies?

O  Accessoires en hun invloed op je fotografie, statief, filters, pola, macrolenzen.

Tijden en duur.Coaching sessies, persoonlijk bij ons of telefonisch (via onze Teamviewer verbinding) kunnen geheel vrijblijvend en in goed overleg worden afgesproken.

Ook kunnen we bijv. slechts één uurtje samen met u al uw vragen behandelen of specifiek ingaan op een bepaald thema!

Locatie en faciliteiten.Op afstand via persoonlijke telefonische coaching-sessie of in onze vestiging in Nijverdal.
Je dient dan je eigen camera, lenzen en accessoires mee te nemen en te komen met een goed opgeladen batterij. Privé Fotografie-Coaching is geschikt voor elk type Canon  spiegelreflexcamera, al zien we, gelet op de persoonlijke benadering, wat  vaker de meer uitgebreidere en high end modellen.

Kosten.De kosten voor Privé coaching bedragen 95,00 per uur excl. btw. Uiteraard is een zakelijke factuur geen probleem...

Bij wat langere coachingstrajecten kunt u beschikking krijgen over ons fantastische en  zeer praktijkgerichte cursusboek, volledig in kleur voor u op naam gedrukt, in fraaie ringband, en onze superhandige kunststof A5 INSTEL-TIPS kaart en ezelsbruggetje waardoor u nooit meer de verkeerde instelling maakt of zaken vergeet!
Na afloop van elk Coachings-traject krijgt u ons leuke  "droog-oefen" boekje met vele "foto-situaties" waarbij u met de camera in de hand steeds de juiste camera-instellingen moet zoeken en instellen + het bijbehorende antwoorden- en tips boekje nadat u klaar bent!

Neem de stap nu!


Je zult het vast en zeker geweldig vinden nu eindelijk meer uit je mooie Canon camera te kunnen halen!
Wij zullen je leren denken als een fotograaf. Van jou verwachten we alleen enthousiasme tijdens de cursus en goede inzet bij de foto-opdrachten!

Lees HIER wat anderen vonden die deze cursus al gedaan hebben!

Bel of mail gerust vrijblijvend voor verdere informatie!

Tel. (0548) 62 08 87 
Email: info@canoncursus.nl